06 227 41 014
Dagelijks bereikbaar op
06 227 41 014
Trainingen

Werken in teamverband geeft energie! Ten minste, zo hoort het te zijn. Maar wanneer de rek uit een team verdwijnt en plakband niet meer helpt, is het tijd voor teamverband: teams die luisteren naar de naam Eigenwijze Teams. Ook wanneer een sterk teamverband toe is aan een volgende ontwikkelingsstap, helpen we u graag verder naar Eigenwijze Teams.

De weg naar het bereiken van zo’n team kan verschillen. Het hangt af van de fase waarin een team zich bevindt of van de onderliggende problematiek. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een professional in beslag wordt genomen van de stormachtige situatie die de enorme veranderingen in de zorgsector veroorzaken. We sporen deze professionals aan om weer aandacht te besteden aan hun eigen waarde, om zichzelf weer in kracht te zetten. Om zich te realiseren waarom ze ook alweer voor dit beroep hadden gekozen. Eigenwijze Teams helpen daarbij.

Een Eigenwijs Team heeft een eigen verantwoordelijkheid, is zelforganiserend, proactief, leunt op persoonlijk leiderschap, is creatief en heeft lef.

Eigenwijze Teams:

  • leveren een succesvolle bijdrage aan de organisatie
  • weten de organisatiemissie te vertalen naar doelstellingen op afdelingsniveau
  • staan in hun kracht en hun samenspel leidt tot betere prestaties en resultaten
  • begeven zich op het pad van persoonlijk leiderschap

Om Eigenwijze Teams te realiseren gaan we geen werkvorm uit de weg. Respect, veiligheid en het bewaken van grenzen zijn hierbij altijd ons uitgangspunt.