06 227 41 014
Dagelijks bereikbaar op
06 227 41 014
Interim-leidinggeven

Een leidinggevende met kennis en kunde is van essentieel belang voor het realiseren van een Eigenwijs Team. Om zo’n zelfsturend, proactief, creatief team met een eigen verantwoordelijkheid, lef en persoonlijk leiderschap te vormen, moet de leidinggevende iemand zijn die teams begrijpt en in verbinding staat met professionals.

Een leidinggevende en zijn team staan naast elkaar, op een zodanige manier dat er sprake is van werkplezier, veiligheid, vertrouwen en richting. Een leider die kijkt wat nodig is om de professional zelf de leiding te laten nemen, dát is een leidinggevende van waarde.

Eigenwijze Diensten kan op verschillende manieren bijdragen aan het verkrijgen van zo’n waardevolle leider. Wij zetten ons niet alleen in als interim leidinggevende, maar kunnen ook 1-op-1 coaching bieden bij specifieke vraagstukken van een leidinggevende. Daarnaast kunnen we hulp bieden in de vorm van schaduwmanagement. Hierbij begeleiden we leidinggevenden in grote veranderingsprocessen door middel van ‘coaching on the job’.