06 227 41 014
Dagelijks bereikbaar op
06 227 41 014
Coaching & Advies

Is er een issue op je werk waar je continu tegenaan loopt, waardoor je het gevoel hebt dat je niet voldoende presteert? Wil je werken aan een bepaalde competentie omdat je altijd blijft hangen op een bepaald punt? Dan kan coaching van Eigenwijze Diensten je verder helpen.

Samen met jou brengen we in kaart waar je continu tegenaan loopt. We bekijken wat we kunnen doen om je doel wél voor elkaar te krijgen. Soms betekent dat we concluderen dat je nog extra scholing nodig hebt. Het kan ook zijn dat het onderdeel waarin je tekortschiet toch zo’n belangrijk onderdeel is in je werk, dat je moet besluiten om ander werk te zoeken. In alle gevallen gaan we probleemoplossend aan de slag.

Onze focus ligt dan ook op wat er wél is. De werkwijze hangt daarbij af van de grootte van het probleem. Coaching is altijd maatwerk; het gaat erom dat de kortdurende trajecten precies op jouw issue aansluiten. Samen gaan we aan de slag om voortgang en uiteindelijk resultaat te boeken.

Coaching en advies van Eigenwijze Diensten is doelgericht, persoonlijk, probleemoplossend en vooruitstrevend. Want als jij weer het gevoel hebt dat je het optimale uit je werk en je competenties haalt, is onze missie geslaagd.