06 227 41 014
Dagelijks bereikbaar op
06 227 41 014
Over ons

Je eigen weg volgen en je daaraan vasthouden, soms tegen de stroom in. Dát is volgens Eigenwijze Diensten de definitie van ‘eigenwijs’. Eigenwijze mensen zijn vaak tot veel in staat omdat ze het aandurven platgetreden paden te verlaten. ‘Grote’ mensen zijn of waren dan ook vaak eigenwijs, denk maar aan Dali, Einstein, Galilei, Edison, Steve Jobs, Lady Gaga…

Wij van Eigenwijze Diensten zijn zelfsturend, proactief en creatief. We werken met lef, dragen onze eigen verantwoordelijkheid en hechten waarde aan persoonlijk leiderschap. Al deze eigenschappen willen we ook meegeven in de trainingen, begeleiding en coaching die we de zorgsector bieden.

We helpen teams die dat nodig hebben hun energie te hervinden. We helpen professionals die zoekende zijn in de continu veranderende zorgsector hun waarde terug te vinden. We helpen leidinggevenden met het oplossen van specifieke vraagstukken. We helpen individuen met het kiezen van de juiste richting in hun loopbaan. Maar bovenal: we helpen mensen in de zorgsector hun eigen eigenwijsheid te ontwikkelen, te stimuleren en op de juiste manier in te zetten.

Marjan Ruiter
Marjan Ruiter is een inspirerende en gedreven kwaliteitsprofessional, trainer en coach die de bewuste keuze maakte van bedrijfsleven naar de zorg.

Hanneke Derksen
Hanneke Derksen is een krachtige empatische coach, trainer en supervisor. Met haar brede kennis en ervaring op het gebied van leerprocessen richt zij zich vanuit deze verschillende rollen op het ‘aan’zetten van professionals om zichzelf te ontwikkelen.

Hans Derksen
Hans Derksen is een ‘jongen’ uit de zorg.
Vanuit het verpleegkundige vak gegroeid tot een bevlogen leidinggevende met een duidelijke visie op leiderschap.
Met Eigenwijze diensten een helder doel voor ogen hebbend : onze ‘zorg-wereld’ verbeteren door anderen hun eigen kracht te laten ontdekken.

Monique Seinstra
Monique is een empathische coach en trainer die samen met jou zoekt naar meer balans in het werk en leven.
Kernwoorden die bij haar passen zijn: vertragen, oordeelvrij, vertrouwen, laagdrempelig, nieuwsgierig.